ОСТАННІ НОВИНИ

На території Добротвірської теплоелектростанції пройшли навчання МНС

|

Тематичні навчання з ліквідації наслідків ймовірної аварії на Дрогобицькій ТЕС тривали з 25 до 26 вересня на території Добротвірської теплоелектростанції Кам’янка-Бузького району Львівської області. Як повідомляє ГУ МНС України у Львівській області.

Метою широкомасштабного заходу стало відпрацювання спільних дій аварійно-рятувальних підрозділів МНС України у Львівській області з аварійними службами теплоелектростанції та Кам’янка-Бузького району . Також перевірка рівня організації роботи штабу з ліквідації НС, пересувного командного пункту начальника ГУ МНС України у Львівській області. Ліквідація пожеж та надзвичайної ситуації, що виникли внаслідок розливу нафтопродуктів та уникнення загрози забруднення р. Західний Буг.

Керував навчанням начальник Голоного управління МНС України у Львівській області генерал-майор служби Цивільного захисту Сергій Дмитровський. До участі також залучили голову комісії ТЕБ та НС Кам’янка-Бузького району, підрозділи Головного управління МНС України в Львівській області, рятувальне відділення 1–го АРЗ ОРС ЦЗ МНС України, Кам’янка-Бузький районний відділ УМВС України у Львівській області, медична служба Цивільного захисту (ЦЗ) Кам’янка-Бузького району, органи управління, сили та засоби Добротвірської ТЕС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *