ОСТАННІ НОВИНИ

Презентували “ювілейну” карту Львова

|

Карту Львова, видану до ювілею міста, презентували сьогодні громадські організації „Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова” та „Підкова”. За словами керівника дирекції з організації святкувань Ксенії Курилишин, таку карту видано вперше у Львові. Розповсюджуватимуть її безкоштовно. Собівартість однієї карти – 63 копійки.

„У великих європейських містах туристам одразу по приїзді дають такі карти, щоб вони орієнтувалися в місті, – наголосила пані Курилишин. – Виготовлення і розповсюдження таких карт є звичною європейською практикою”.

За гроші рекламодавців виготовили 100 тисяч карт, які волонтери розповсюджуватимуть упродовж святкувань у музеях, галереях, туристичних фірмах, супермаркетах, ринках, готелях, ресторанах, довідкових службах та в інформаційному центрі святкування. За допомогою карти можна ознайомитися не тільки з міськими маршрутами та визначними пам’ятками, а й з програмою святкувань, тому карта буде цікавою не лише для гостей міста, а й для львів’ян.

Поки що карту видано тільки українською мовою, проте керівник проекту та голова ГО «Підкова» Ігор Губіліт зазначив, що у лютому-березні наступного року світ побачить уже двомовна карта Львова – англійською та українською мовами. Її теж розповсюджуватимуть безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *