ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни потраплятимуть у затори на дорогах до другого жовтня

|

Затори на дорогах у центральній частині Львова будуть до 2 жовтня. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган. «Краса потребує жертв», – прокоментував він сьогоднішні затори у центрі міста.

Хоча свято міста лише 30 вересня та першого жовтня, частину проспекту Свободи буде перекрито ще й 2 жовтня – у зв’язку з тим, що демонтуватимуть обладнання після світлового шоу Герта Хоффа.

Зі свого боку, командир роти ДПС ДАІ Львова Віктор Маршук запевнив, що працівники ДАІ намагатимуться підтримувати порядок під час свята, а якщо не вистачатиме своїх працівників, залучатимуть з інших областей. „У нас є попередні домовленості з іншими областями, тому, якщо не вистачить працівників ДАІ Львівщини, залучимо із сусідніх областей”, – розповів він.

Щодо інших об’єктів, де відбуватимуться святкові дійства та концерти, то графік руху транспорту наразі не розроблено. Причиною цього, за словами пана Шкургана, стало тривале узгодження з державною службою охорони президентів маршруту поїздок трьох президентів, які мають завітати на День міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *