ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збиратимуть кошти для дітей з вадами слуху

|

Цієї неділі з дванадцятої ополудні до восьмої години вечора у Львові пройде Всеукраїнська благодійна акція “Почуйте всі!”. Її організовує благодійний фонд “Серце до Серця”. Як повідомляють організатори акції, суть її полягає у зборі коштів на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами слуху.

За даними організаторів, ідею акції запозичили у надзвичайно успішного польського благодійного фонду «Великий Оркестр Святкової Допомоги», підтримкою якого заручився фонд «Серце до Серця». В Україні такого роду захід проводитиметься вперше.

За задумом організаторів, цей захід проводитимеся щорічно, але кожного разу збиратимуть кошти на обладнання для лікування різних дитячих хвороб. Закуплене на зібрані кошти медичне обладнання передаватимуть дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно. Адреси закладів, у котрих знаходитиметься обладнання, будуть доступні широкому загалу на Інтернет сторінці Фонду та в ЗМІ.

Сам збір проводитимуть волонтери, які обов’язково матимуть спеціально виготовлені скриньки для збору грошей та бейджі-ідентифікатори з символікою Фонду, що запобігатиме шахрайству. Також для більшої прозорості та розвитку довіри, Фонд поручає процедуру підрахунку зібраних у скриньки грошей банківським працівникам (з подальшим переведенням цих коштів на рахунок Фонду в цьому банку).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *