ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться економічний форум

|

VІ Міжнародний економічний форум триватиме у Львові 4 – 6 жовтня. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, участь у форумі візьмуть представники уряду України, інституцій Європейського Союзу, серед яких – керівники центральних і регіональних органів влади, а також представники ділових кіл України та інших країн Європи. Окрім того, запрошено комісара ЄС з питань регіональної політики Дануту Хюбнер .

Основною частиною форуму є міжнародна конференція, яка відбуватиметься 5 – 6 жовтня. У межах першого дня програми передбачено пленарне засідання, що проходитиме в Палаці залізничників. До участі в ньому запрошено першого віце-прем’єр-міністра України, комісара ЄС з питань регіональної політики, генерального секретаря АЄР та генерального секретаря Асамблеї європейських прикордонних регіонів, міністрів урядів сусідніх країн, керівників регіонів країн – членів ЄС, дипломатів.



У цей час у Львові також триватимуть загальні збори Ради Карпатського Єврорегіону. Почесними гостями зборів стануть лідери Комітету експертів з питань транскордонної співпраці Ради Європи.

Паралельно з VI Міжнародним економічним форумом у Палаці мистецтв відбудеться VI Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості.

Цьогоріч VI Міжнародний економічний форум організовує Львівська область спільно з Асамблеєю європейських регіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *