ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову буде Західна регіональна митниця

|

Керівництво Державної митної служби проводить чергову реорганізацію митних органів, яка зачепить і Львівську область. Як передає прес-служба ДМСУ цей процес розпочнеться з першого жовтня.

Серед основних процедур реорганізації відбудеться ліквідація, а натомість створення кількох регіональних митниць з безпосереднім підпорядкуванням ДМСУ, згідно 14, 15 статей Митного кодексу України. Серед них : ліквідація Північної регіональної митниці і створення Центральної регіональної митниці з місцем розташування –у Києві; ліквідація Львівської митниці і створення Західної регіональної митниці (Львів); ліквідація Донецької митниці і створення Східної регіональної митниці (Донецьк); ліквідація Одеської митниці і створення Південної регіональної митниці (Одеса); ліквідація Кримської митниці і створення Кримської регіональної митниці (Сімферополь).

Західну регіональну митницю було ліквідовано у січні 2005 року. Замість неї було створено три самостійні структури: Львівська митниця, Рава-Руська митниця і Галицька митниця (дві останні підпорядковані безпосередньо Києву).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *