ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Левандівського озера зробили дорогу

|

Вчора закінчено ремонтні роботи по вулиці Ганкевича (біля Левандівського озера), повідомили відділ громадських зв’язків ЛМР в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради. На облаштування вулиці (750 м. кв.) з міського бюджету виділено 90 тис. грн. Роботи виконувало ЛКП “ШРП Шевченківського району”. Ремонтники перелаштували асфальтобетонне покриття, тротуари, відремонтували вуличне освітлення.

Тривають ремонтні роботи по вулиці Кульпарківській, 93. Тут ремонтують заїзд до заводу залізобетонних виробів № 1 з вулиці Кульпарківської і облаштовують ще один виїзд з вулиці Боткіна. Тут же, на перехресті Кульпарківська – Боткіна встановлять новий світлофор, кошти на це виділені з міського бюджету (120 тис. грн.). Витрати на ремонт ділянки по вулиці Кульпарківській взяв на себе залізобетонний завод.

Завершуються ремонтні роботи по вулиці Холмській, на виконання яких з міського бюджету виділено 280 тис. грн. Ремонтники з “АВЕРС – СП” ЛТД покривають проїжджу частину вулиці асфальтобетоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *