ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ зірвав сесію облради

|

Депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко та депутати від фракції ВО „Свобода” зірвали засідання сесії облради, покинувши залу засідань. Причиною такого вчинку стало те, що їхня пропозиція оголосити перерву для ухвалення фракційної заяви з приводу висловлення недовіри голові ОДА Петру Олійнику не набрала необхідної кількості голосів. Лише 38 депутатів підтримали пропозицію.

За словами депутата від Всеукраїнського об ’ єднання „Свобода” Олега Тягнибока, рішення про прийняття звіту Петра Олійника до уваги та визнання його задовільним приймали з грубими порушеннями процедури. „Ми наполягаємо провести таємне голосування з приводу висловлення недовіри голові Львівської ОДА Петру Олійнику”, – зазначив пан Тягнибок.

Водночас голова облради Мирослав Сеник зазначив, що питання щодо висловлення недовіри голові ЛОДА мало б бути окремим питанням у порядку денному, щоб за нього голосували у таємному режимі. „Не можна ставити оцінку дій голови ЛОДА та висловлення йому недовіри в одне питання, як того вимагав БЮТ у своєму проекті рішення”, – зазначив М. Сеник.

Після дискусій голова фракції БЮТ в облраді Ігор Держко вийшов на трибуну та повідомив, що члени фракції покидають залу засідань. Відтак їх підтримали й „свободівці”. На сесії залишилося тільки 59 депутатів. Сесію було зірвано. Мирослав Сеник повідомив, що сесія продовжить свою роботу завтра о 10 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *