ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення облради свідчить про незначну підтримку Олійника серед депутатів – Держко

|

Результат голосування за звіт Олійника свідчить про те, що він має незначну підтримку серед депутатів, заявив голова фракції БЮТ в обласній раді Ігор Держко. „Рішення Львівської обласної ради підтримати звіт Олійника свідчить про те, що дуже незначна підтримка в голови Львівської обласної ради у депутатському корпусі. У такому режимі, маючи підтримку лише 62 депутатів, йому дуже важко працювати з обласною радою”, – сказав він.

І. Держко також зазначив, що БЮТ свою позицію щодо губернатора не змінював і далі аналізуватиме політику голови ЛОДА. „Своєї позиції щодо Олійника ми не змінювали. Ми будемо проводити широкий аналіз того, що відбувається в нас на Львівщині, адже наразі маємо претензії економічного, соціального, кадрового характеру. Тому діятимемо всіма політичними засобами, щоб реалізувати свою позицію”, – зазначив лідер бютівців у Львівській обласній раді.

Він також сказав, що уже знає прізвище члена фракції, який проголосував „за” звіт Олійника, і до цієї особи буде застосовано дуже жорсткі санкції. „Ми вже майже знаємо, хто голосував за звіт, але поки що не озвучимо – проведемо засідання фракції, вживатимемо дуже суворих заходів, аж до виключення з фракції”, – підкреслив Ігор Держко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *