ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник уже сьогодні повинен відчути свою політичну відповідальність – Олег Тягнибок

|

„Акція протесту проти перебування Олійника на посаді голови ЛОДА, організована ВО „Свободою”, не є чиїмось політичним, добре профінансованим замовленням, це позиція партії”, – заявив голова фракції ВО „Свобода” Олег Тягнибок.

За його словами, за час перебування на своїй посаді Олійник постійно маніпулював цифрами, не оприлюднюючи справжньої інформації щодо стану на Львівщині. Олег Тягнибок, крім того, наголосив, що як політик, нинішній львівський губернатор себе не виправдав. „Посада голови ЛОДА передбачає консультацію і з львівською громадою, і з політичними партіями, особливо національного спрямування. Я думаю, що для Львівщини було дуже негативно, що голова ЛОДА поєднував виконавчу посаду з посадою керівника Народного союзу „Наша Україна”. Усе це призводило лише до розбрату і до його агресивної політики стосовно своїх опонентів”, – підкреслив голова ВО „Свобода”.

Олег Тягнибок зауважив, що організована акція є лише конкретною політичною позицією, а будь-яке фінансування тут ні до чого. Його не було.

„Для того, щоб ситуацією не скористалися „регіонівці”, запропонувавши на цю посаду свою людину, є депутатський корпус. Згідно з Конституцією України, він може не допустити до влади жодного губернатора, який не влаштовуватиме депутатів”, – сказав Тягнибок.. Він підкреслив, що думка, яка побутує серед львів’ян, мовляв, Олійник поганий, але, якщо його заберуть, то привезуть ще гіршого – ніщо інше, як провокація. „ Не можна так казати, адже за свої діяння треба відповідати. Свою політичну відповідальність Петро Олійник повинен відчути саме сьогодні”, – наголосив лідер ВО „Свобода”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *