ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни перестали платити за воду?

|

Жителі Львова призупинили оплату за послуги з водопостачання та водовідведення. Про це йдеться у зверненні МКП “Львівводоканал” до жителів Львова, розповсюдженому чер е з відділ громадських зв ’язків міської ради.

“Керівництво ЛМКП „Львівводоканал” звертається до мешканців у зв’язку з напруженою ситуацією з тарифами на водопостачання. Ця проблема не нова, суди у справі з тарифами тягнуться декілька років, але в останні тижні ситуація особливо загострилася. У зв ’ язку з численними публікаціями в пресі інформації щодо тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення та останні результати суду, мешканці міста, читаючи суперечливу інформацію, просто призупинили оплату за надані послуги” – йдеться у звернені.

У зверненні зазначено, що “ЛМКП „Львівводоканал” повідомляє, що зараз міська влада активно працює над тим, аби знайти шляхи перерахунків для споживачів за попередні періоди, але, водночас, керівництво підприємства просить мешканців міста вчасно здійснювати поточну оплату за надані послуги за чинним, станом на вересень 2006 року, тарифом, що становить 1,84 грн за куб.м.”

„Звертаємо увагу мешканців на те, що не сплачуючи за послуги з водопостачання та водовідведення, вони доводять підприємство до вкрай тяжкого становища, яке може змусити керівництво „Львівводоканалу” вдаватись до відключення злісних неплатників”, – каже директор ЛМКП “Львівводоканал” Мирослав Заплатинський.

Сьогодні ЛМКП “Львівводоканал” є найбільшим споживачем електроенергії у Львівській області й щомісяця повинно сплачувати близько 4 мільйонів гривень. Згідно з постановою Міністерства палива та енергетики, якщо не здійснюватиметься 100 % оплата за енергоспоживання, ВАТ ”Львівобленерго” має право відключати об ’ єкти ЛМКП “Львівводоканал”. Відключення насосних станцій на кілька годин від електропостачання призведе до зриву подачі води в місто на кілька днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *