ОСТАННІ НОВИНИ

Слухання в міськраді Громадський форум вважає маніпуляцією

|

Громадський форум Львова засуджує спосіб організації громадських слухань проекту Положення про органи самоорганізації населення у Львові, які сьогодні мають відбутися у міській раді. Як повідомила прес-служба Громадського форуму, цими слуханнями влада намагається „протягнути” потрібний документ, використавши представників громадськості, як статистів.

„Громадські організації повідомили про слухання у п`ятницю по обіді, 15 вересня. Це унеможливило ґрунтовний розгляд запропонованого проекту Положення. Окрім того, сам документ викликає чимало застережень, оскільки, на думку фахівців, його окремі положення не узгоджуються з законом України про органи самоорганізації населення”, – зазначено у повідомленні Громадського форуму.


У зв’язку з цим Громадський форум Львова вважає, що результати сьогоднішніх слухань не потрібно брати до уваги, а відтак треба провести їх повторно.

Нагадаємо, сьогодні об 11-й годині у сесійній залі Львівської міської ради мають відбутися громадські слухання проекту Положення про органи самоорганізації населення у Львові. Тут обговорюватимуть документи, які визначають стосунки влади і мешканців міста, створюють умови для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *