ОСТАННІ НОВИНИ

Делегати від облради відвідали міжнародну конференцію у Польщі

|

Делегати від Львівської обласної ради взяли участь у міжнародній конференції на тему “Роль місцевого самоврядування у місцевому розвитку”, яка проходила у місті Августув, що у Польщі. Як повідомляє прес-служба облради, головною метою конференції став обмін досвідом між фахівцями та працівниками місцевих органів влади трьох прикордонних територій України, Польщі та Білорусії.

У міжнародній конференції взяли участь голова комісії з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Валерій Калинюк, голова комісії з питань розвитку села та АПК Роман Кузьмич, голова комісії з питань освіти та науки Людмила Козак, голова комісії з питань зв`язків з українцями за кордоном Володимир Шуркало. Окрім того, членами делегації були і голови районних рад Старого Самбора, Сокалля, Золочева, Жидачева.

Ініціатори та організатори конференції – Європейський Фонд Регіонального Розвитку Програми добросусідства ІНТЕРРЕГ ІІІА/Тасіс ПГС Польща-Білорусія-Україна, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *