ОСТАННІ НОВИНИ

Перевидано книгу Кубійовича про українські землі

|

В рамках XIII Форуму видавців у Львові відбулася презентація другого видання книги Володимира Кубійовича “Географія українських та суміжних земель”.

У ній подана історія етнічних українських земель, розгорнуті карти, таблиці, географічна інформація про українців. Окрім того, автор наводить приклади з етнокультурного життя українського народу, тодішній стан населення та принципи господарювання.

“Ця книга – факсимільне перевидання тритомника Кубійовича, який вийшов 1938 року. Наразі ми видали лише перший том, але маємо надію, що найближчим часом з’являться інші частини цієї унікальної роботи”, – розповів голова географічної комісії НТШ професор Олег Шаблія. За його словами, вперше книга побачила світ саме у Львові, проте цьогоріч, через багато років, її випустило київське видавництво “Оберіг”. “

“На кошти по реалізації проекту передруку цієї наукової праці з географії та українознавства ми потратили п’ять років, тому залишається тільки уявити скільки часу займе випуск інших томів,»- наголосила директор видавництва Наталія Охмакевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *