ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські тепловики поїхали у Донецьк на нараду

|

Сьогодні у Донецьку відбувається всеукраїнська нарада керівників підприємств теплової енергетики, організована Міністерством будівництва, архітектури та житлово – комунального господарства. Львів на нараді представляють перший заступник міського голови Микола Одуха та директор „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак. Про це повідомила прес-служба „Львівтеплоенерго”.

Основним питанням наради є врегулювання тарифів на теплопостачання та реформування комунальних теплопостачальних підприємств.

Львів’яни на нараді презентували “Проект модернізації системи теплопостачання міста Львова”, який передбачає зменшення затрат газу на виготовлення теплової енергії, покращення якості послуг та запровадження використання альтернативних видів палива у виробництві теплової енергії.

Як повідомив на нараді І.Марчак, для модернізації системи теплопостачання Львова необхідна сума інвестицій становить 430 мільйонів гривень. Термін реалізації основної частини проекту – 5 років.

У всеукраїнській нараді у Донецьку беруть участь представники облдержадміністрацій, керівники управлінь житлово-комунального господарства міст, підприємств і організацій комунальної теплоенергетики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *