ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зберуться депутати від УНП

|

17 вересня Українська народна партія проведе у Львові збори депутатів місцевих рад області. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії, до участі у зборах запрошено депутатів та голів районних, сільських, селищних і міських рад Львівщини, які є членами або висуванцями УНП.

У роботі з’їзду візьме участь голова партії Юрій Костенко та голови низки обласних парторганізацій із різних регіонів України. Голова ЛОО УНП Богдан Козак зазначив: «Головна мета зборів – задекларувати позицію представників УНП у місцевих органах влади, у зв’язку з ідеологічними розбіжностями УНП і Верховної Ради та уряду».

На Львівщині УНП має свої фракції в 17 районних радах та 14 міських радах, найчисленніші фракції в Буському та Жидачівському районах. Загалом у місцевих радах Львівщини різного рівня УНП понад 700 депутатів та понад 50 сільських, селищних голів є представниками УНП.

«Коли УНП не потрапила в парламент, багато аналітиків намагалися переконати нас і наших виборців у тому, що ми – політичні невдахи. Однак вважаємо великим успіхом для себе і для України те, що виборці нам довірили захист своїх інтересів у владі на місцях, адже виборці безпосередньо контактують саме з місцевою владою і часто саме до неї мають найбільше зауважень”, – заявив Богдан Козак.

На його думку, після впровадження другого етапу Конституційної реформи, коли місцеві ради отримають значно ширші повноваження, УНП ідеологічно повинна впливати на економічну політику. Тому збори депутатів від УНП стануть першим координаційним заходом, на якому буде започатковано обмін досвідом та розроблено механізми взаємного інформування для ефективнішого впливу на місцеві органи влади та їх контролю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *