ОСТАННІ НОВИНИ

Beeline розширює покриття на Львівщині

|

Мобільний оператор “ Beeline ” розширив територію покриття у Львівській області. Від сьогодні його послуги доступні ще у трьох районних центрах: у Золочеві, Кам`янці-Бузькій та Радехові. Про це повідомив pr -менеджер

Львівської філії ЗАТ «УРС» Ірина Рожок.

Покриття також установили на трасі «Львів-Кам`янка-Бузька-Радехів-Горохів» та «Львів-Золочів». Найближчі плани компанії – завершити покриття траси «Львів-Луцьк».

«Ми щоденно працюємо над розширенням мережі Beeline там, де найбільше потрібен наш зв`язок. Зараз ми покрили три нових великих райцентри на Львівщині. Наразі наші працівники займаються тим, щоб покращити вже наявне покриття в наших регіонах і розширити мережу в цілому», – відзначив директор Львівської філії ЗАТ «Українські радіосистеми» Віктор Костецький.

Нині мережа Beeline в Західному регіоні покриває більше 620 населених пунктів, у тому числі міста та села. На цій території проживає більше 60 % населення регіону. Beeline покриває основні автотраси Західної України, серед яких – «Львів-Стрий», «Львів-Краківець», «Львів – Броди», «Львів-Рава-Руська», а відтепер і «Львів-Кам`янка-Бузька-Радехів-Горохів» та «Львів-Золочів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *