ОСТАННІ НОВИНИ

Затримання міського голови Кам’янка-Бузької міськради – провокація Олійника?

|

Затримання міського голови Кам’янка-Бузької міськради, члена ВО “Свобода” Михайла Владика є нічим іншим, як добре запланованою провокацією з боку голови ЛОДА Петра Олійника. Саме таку заяву під час сьогоднішньої прес-конференції зробив голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

За словами Тягнибока, сьогодні о пів на десяту ранку до нього зателефонував високопосадовець, член партії “Наша Україна”, і повідомив, що заарештовано міського голову Кам’янки-Бузької Михайла Владика. Працівники правоохоронних органів звинувачують його у хабарництві.

Як розповів голова ВО “Свобода”, напередодні арешту до міського голови Кам’янки-Бузької три рази поспіль приходив підприємець Ігор Єфимович, який хотів придбати земельну ділянку. Коли чоловік прийшов учетверте, Михайло Владико повідомив йому, що ділянку, яку той хотів придбати, передано на аукціон. За час відсутності Михайла Владика в кабінеті підприємець поклав у візитівницю міського голови хабар на суму дві тисячі доларів. Менш ніж за годину до мера Кам’янки-Бузької приїхали працівники правоохоронних органів, які звинуватили його в хабарництві.

Таким чином, підкреслив Олег Тягнибок, усі ці дії є нічим іншим, як добре спланованою провокацією. “Це вже не перший випадок тиску на членів нашої фракції з боку представників правоохоронних органів. Була перевірка Панькевича”, – наголосив він.

Олег Тягнибок зазначив, що 19 вересня відбудеться сесія ЛОДА, на якій підбиватимуть підсумки діяльності голови ЛОДА Петра Олійника. “Олійник добре знає, що ВО “Свобода” оцінить його діяльність негативно. До речі, вчора ми отримали інформацію, що є спроби тиску на депутатів облради щодо цієї сесії”, – сказав голова ВО “Свобода”.

Сьогодні ж голова ЛОДА запросив представників фракції “Свобода” на бесіду. “За 6 місяців Олійник ні разу не запрошував нас на такі розмови. А після арешту члена нашої партії запросив”, – підкреслив Олег Тягнибок. Окрім того, він зазначив, що заарештованому міському голові понад чотири години не дають поспілкуватися з адвокатом, дотепер не визначено його статус, однак Михайла Владика доставили до Львівської обласної прокуратури.

“Якщо факт взяття хабара підтвердиться, то я не заздрю тому, хто потрапить під наш партійний суд”, – наголосив Олег Тягнибок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *