ОСТАННІ НОВИНИ

"Нафтогазбуд" усунули від роботи з прокладання водопровідних труб

|

Компанію “Нафтогазбуд”, яка прокладала водопровідні труби у Львові, усунули від виконання робіт. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова комісії інженерного господарства, транспорту та зв ` язку Львівської міської ради Василь Попович.

“Прикро, що найняли компанію “Нафтогазбуд”, бо вони виявилися непрофесіоналами. Цю компанію усунуто від виконання послуг, які вона надавала”, – сказав В. Попович, зазначивши, що зараз розглядають кандидатури підприємств з Рівного, Києва та Львова.

За словами чиновника , на цей момент із 40 мільйонів доларів США, які “Світовий банк” погодився дати в кредит містові, вдалося освоїти 53 відсотки. Пан Попович запевнив, що депутати міськради та комісія працюватимуть над тим, щоб усі кошти було освоєно ще до кінця цього року: “Це дозволить відчути ефект позики”.

“Є багато проблем, яких не вирішують. Усі кошти, які надає банк, погоджують у Міністерстві фінансів. Проблема в тому, що надходження цих коштів дуже затримують”, – повідомив Василь Попович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *