ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові – новий головний архітектор

|

Посаду начальника управління архітектури та містобудування Львівської міської ради від сьогодні обіймає завідувач кафедри містобудування Національного університету „Львівська політехніка” Юрій Криворучко. Учора він виграв конкурс на заміщення цієї вакантної посади, а сьогодні зранку міський голова підписав розпорядження про його призначення.

Представляючи нового начальника, міський голова Львова Андрій Садовий сказав, що ця подія є ще однією перемогою міста та ще однією втратою „Львівської політехніки”. Мер також висловив сподівання, що нова людина працюватиме лише на якісний образ міста і пообіцяв зі свого боку цілковите сприяння.

У відповідь Юрій Криворучко заявив, що управління архітектури мусить багато працювати, аби Львів мав достойний вигляд в європейському контексті.

Зі слів міського голови, у конкурсі на посаду головного архітектора міста взяли участь шість осіб. Зокрема – професор Микола Бевз, архітектор Михайло Ягольник і начальник відділу генерального плану управління архітектури і містобудування Роман Андрусишин.

Нагадаємо, донедавна посаду начальника управління архітектури і містобудування обіймав Василь Каменщик. Міський голова Львова 24 липня звільнив його у зв’язку з досягненням граничного віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *