ОСТАННІ НОВИНИ

На ювілей Львова приїдуть Віталій Кличко та Стелла Захарова

|

На святкування ювілею Львова приїдуть відомі спортсмени Віталій Кличко та Стелла Захарова, передає прес-служба дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова.

Зокрема, 30 вересня Віталій Кличко відкриє в нашому місті спортивний дитячий майданчик.

Ця акція відбудеться в межах проекту “Клич друзів – граймо разом!”, який реалізовує благодійна організація «Фонд братів Кличків». За рік існування проекту фонд відкрив уже близько 30 майданчиків у Києві та кількох великих обласних містах. Майданчики відповідають усім сучасним екологічним вимогам та правилам безпеки, є стильними та мають яскравий дизайн. Діти і підлітки від 7 до 17 років можуть не лише скористатися стандартним спорядженням спортмайданчика, але й пограти в баскетбол та настільний теніс.

На вересень цього року подібні акції заплановано в Донецьку, Одесі та у Львові. Оскільки Віталій Кличко отримав запрошення від львівського міського голови Андрія Садового на відзначення 750-річчя міста, тож відкрити майданчик у Львові вирішили саме у дні святкування.

Наразі міська влада та представники фонду узгоджують місце для майданчика. Як повідомив Олег Криштальський із дирекції обласного центру «Спорт для всіх», із 19 вересня на обраній площадці має розпочатися будівництво, яке завершиться 26-го. Усе необхідне для спорудження майданчика представники «Фонду братів Кличків» самі привезуть до Львова.

Крім того, відома українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Стелла Захарова, яка перебуватиме у Львові у святкові дні, зачитає львів’янам привітання від багатьох відомих українських спортсменів, зокрема від голови Національного олімпійського комітету Сергія Бубки, Яни Клочкової, Андрія Шевченка, Василя Вірастюка, Катерини Серебрянської та інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *