ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині подорожчало м’ясо птиці, але подешевшав бензин

|

На продовольчих ринках області в межах від 1,5 до 6,6% підвищилися роздрібні ціни на яловичину та м`ясо птиці. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, таке подорожчання продукції зафіксувала Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області під час моніторингу.

Окрім того, моніторинг зафіксував зниження середніх роздрібних цін на м`ясо свинини, сало, крупу гречану та цукор-пісок в межах від 0,5 до 2%. Без змін залишилися ціни на основні споживчі товари.

Під час моніторингу встановлено стабілізацію цін на нафтопродукти. З 5 вересня бензин марки А-76/80 подешевшав на 0,2%, а бензин марки А-95 – на 1,1%, без змін залишилася Вартість бензину А-98.

Відповідно до постанови НКРЕ з 1 вересня для населення та населених пунктів підвищились ціни на електричну енергію на 25 %. Зокрема, для населення нинішня ціна становить 20,3 копійок за кВт/годину без ПДВ або 24,36 копійок за кВт/годину з ПДВ. Для населення, яке проживає в сільській місцевості – 18,75 копійок за кВт/годину без ПДВ і, відповідно, 22,5 копійок за кВт/годину з ПДВ.

Наразі Львівський міськвиконком розглядає питання щодо зміни тарифів на послуги теплопостачання. Пропонується їх підвищити у 2,2 рази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *