ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада хоче забрати з центру половину маршруток

|

Наполовину скоротити число автобусних маршрутів через центр обіцяє найближчим часом начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Микола Шкурган. Про це він повідомив сьогодні під час засідання виконкому.

За його словами, вже не курсують проспектом Свободи автобуси та мікроавтобуси маршрутів №№172, 203,204,214,156, а найближчим часом планують змінити напрямки маршрутів №№ 81, 13, 13б та 180а.

Частину автобусів, особливо малого класу, планують пустити через вулицю Підвальну. Як говорить М.Шкурган, це буде щонайбільше шість маршрутів. Він також додав, що у перспективі проспектом Свободи курсуватимуть лише великі автобуси.

Ще одним із варіантів звільнення центру, на думку М.Шкургана, є поділ надвоє довгих приміських маршрутів, якими курсують переобладнані з вантажних “маршрутки”.

Начальник управління також оповів, що його відомство працює над зміною транспортної мережі, однак це дуже велика робота і він просить долучитися до неї фахівців з «Містопроекту». Також М.Шкурган зазначив, що глобальні зміни у транспортній мережі будуть можливі лише після того, як у місті доведуть до ладу дороги.

За даними М. Шкургана, у галузі пасажирських автоперевезень у Львові працює 26 фірм. Містом курсує 1069 автобусів і 40 з них проходить через центр Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *