ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Чорновіл вважає, що розслідування загибелі його батька гальмують

|

Народний депутат Тарас Чорновіл стверджує, що впливові в Україні люди зацікавленні в тому, щоби справа про вбивство його батька, засновника Народного руху В’ячеслава Чорновіл не була розслідувана. Про це він заявив 6 вересня в інтерв’ю 1+1, передає proUA.

Чорновіл повідомив, що матеріали, які він має із власних джерел і з джерел офіційного розслідування, наводять на два факти, «які, по-перше, свідчать, що це було вбивство, а друге – вони свідчать про те, що як до виборів 2004 року, так і після них є достатньо впливових людей, які роблять все для того, щоб розслідування не було доведене до кінця».

Чорновіл зазначив, що йому відомо про існування матеріалів, про які заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, відомі й деякі обставини вбивства, про які він не може говорити, оскільки боїться нашкодити слідству. Чорновіл також повідомив, що ще не ознайомився з тими матеріалами, але йому було відомо про них з інших джерел. «Це матеріали, які фактично виводять на зовнішній слід підготовки вбивства В’ячеслава Чорновола, з-поза меж України. Але він був тупиковим і після того, як він не реалізувався, були задіяні чинники в самій Україні. І замовники, і організатори, і безпосередні вбивці, ті що вже кінцево реалізовували вбивство – вони з України», – повідомив депутат.

Чорновіл також пов’язав зволікання в розслідуванні справи Гонгадзе з нерозслідуванням справи про вбивство В’ячеслава Чорновола. „Сьогодні справу Гонгадзе гальмують тільки через те, що бояться, що якщо її розкриють, то відкриються деякі речі у справі Чорновола, яких дуже багато хто і сьогодні в Україні боїться», – стверджує депутат.

Нагадуємо, 6 вересня Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що має матеріали, які свідчать, що народний депутат В’ячеслав Чорновіл був убитий, а не став жертвою дорожньо-транспортної пригоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *