ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські „уенпісти” спростовують чутки про можливу заміну свого лідера

|

Провід Львівськоїміської організації Української Народної Партії визнав задовільною діяльність голови фракції УНП у Львівській міськраді Юрія Кужелюка і заявив, що «питання про зміну лідера фракції не було, немає і, згідно з рішенням проводу ЛМО УНП, не буде до завершення депутатської каденції». Про це повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

Учора провід ЛМО УНП провів чергове засідання спільно з депутатами міськради від УНП, щоб з’ясувати реальний стан справ усередині фракції та з’ясувати причини поширення чуток про непорозуміння у фракції.

Провід також прийняв рішення про обов’язковий звіт кожного депутата фракції перед партією після завершення кожної сесії міськради, а також закріпив депутатів фракції за районами міста. Працювати з виборцями у Галицькому районі буде Андрій Кондрат, у Залізничному – Володимир Кадушкевич, у Личаківському – Ігор Гавришкевич, у Шевченківському – Володимир Гірняк, у Франківському – Роман Андрусишин, а депутати Юрій Кужелюк та Віра Лясковська куруватимуть Винники та Львів загалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *