ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ „Львівобленерго” вимагає п‘ять мільйонів гривень від голови „Руху опору”

|

ВАТ „Львіввобленерго” вимагає відшкодування моральної шкоди в сумі 5 мільйонів гривень від голови координаційної ради „Руху опору” Тараса Галича. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив сам Тарас Галич.

Саме така вимога, а також вимога публічного спростування неправдивої інформації міститься в листі підприємства до Тараса Галича, який відмовляється її виконувати. Також він запропонував зібрати відкриті збори акціонерів ВАТ „Львівобленерго”, на яких зможе виступити з даним листом.

Слід зауважити, що попередній судовий процес, в якому товариство вимагало від голови „Руху опору” 1 мільйон гривень за порушення норм експлуатації електричного лічильника, пан Тарас програв. А зараз, як він зауважує, планує звернутися до Верховного суду з касаційною скаргою.Крім того, завтра з 8.45 до 9.30 біля стін Львівської обласної ради Тарас Галич проведе акцію-нагадування виконавчій та законодавчій владам України про права та свободи громадянина.

За словами заступника начальника юридичного відділу ВАТ „Львівобленерго” Романа Рибуна, який прибув на прес-конференцію, дії Т.Галича є неправомірними, і тому підприємство має право вимагати встановлену в листі суму, позаяк пан Галич, на думку представника компанії, порушив норми закону щодо честі та ділової репутації товариства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *