ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перевіряють вивіски об’єктів грального бізнесу

|

Працівники КП “Інспекція благоустрою та екології м. Львова” при управлінні економіки Львівської міської ради провели рейд закладами грального бізнесу у центральній частині міста, аби впорядкувати та навести лад у вивісках гральних закладів, повідомляє відділ громадських зв”язків міської ради.

Цей рейд мав передусім інформаційно – роз’яснювальний характер. Інженери відділу моніторингу стану зовнішньої реклами Роман Цяпка, Юрій Колосовський та Мирослав Тісляк з’ясовували, чи мають заклади гральних автоматів погодження на встановлення вивісок і чи відповідають вони затвердженим проектам. За відсутності документів інженери вручали адміністраторам гральних клубів запрошення надати протягом кількох днів в інспекцію необхідні документи.

За словами начальника КП “Інспекція екології та благоустрою м. Львова” Василя Скрипічайка, у Львові налічується близько 15 тис. вивісок, при цьому з головним художником міста погоджено не більше 200 проектів.

Найбільш агресивними та такими, що негативно впливають на психіку людей, є вивіски закладів грального бізнесу, казино, букмекерських контор, тому перевірка їхньої документації є першочерговою. До проведення рейдів залучать і відділ контролю стану благоустрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *