ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське підприємство обшахрувало державу на 2,5 мільйони

|

У Львові викрили приватне підприємство, яке заволоділо державними коштами на 2 мільйони 600 тисяч гривень у вигляді незаконного відшкодування податку на додану вартість. Про це повідомили у прес-службі Служби безпеки України.

Як зазначили у прес-службі, співробітники УСБУ в Львівській області отримали інформацію про те, що львівське підприємство через низку комерційних структур, зареєстрованих на підставних осіб, придбало декілька одиниць електротехнічного обладнання контролю, які в подальшому експортувало на адресу закордонної фірми.

Під час з’ясування всіх обставин виконання цієї угоди правоохоронці встановили, що іноземна фірма-отримувач на території країни-експортера не значиться. Вказане обладнання за кордоном ніким не отримувалося, а підприємство-виробник обладнання реально не виготовляло.

Як повідомляє « proUA ”, На основі зібраних матеріалів Управління СБУ у Львівській області порушило кримінальну справу за фактом заволодіння коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *