ОСТАННІ НОВИНИ

Осінь принесла на львівські ринки дорожнечу

|

Упродовж минулого тижня Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області зафіксувала підвищення середніх роздрібних цін на м’ясо свинини, яловичини, сало, птицю, яйця та сир. Окрім цього, інспекція зафіксувала подорожчання гречки, пшеничного борошна та макаронних виробів. Натомість подешевшали картопля, морква, цибуля та яблука.

За даними інспекції з контролю за цінами тепер свинину на ринках області можна придбати за 22 гривні 74 копійки, яловичину – за 19 гривень 38 копійок, сало – за 9 гривень 51 копійку, м’ясо птиці – за 10 гривень 78 копійок. За кілограм гречки доведеться викласти 4 гривні 10 копійок, борошна пшеничного – 1 гривню 87 копійок та макаронних виробів – 2 гривні 62 копійки. Сир домашній можна придбати за 6 гривень 70 копійок.

Картопля подешевшала до 1 гривні 70 копійок, морква – до 1 гривні 90 копійок, цибуля – до 2 гривень 9 копійок та яблука – до 3 гривень 15 копійок.

Разом з тим, на підприємствах торгівлі подешевшали цукор-пісок (4,35 до 4,33 грн/кг) та олія (з 5,99 до 5,97 грн/кг).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *