ОСТАННІ НОВИНИ

Представник Секретаріату Президента завітав до СЕЗ «Яворів»

|






Сьогодні, 29 серпня, у Яворів з робочим візитом прибув головний консультант-інспектор Секретаріату Президента України Дмитро Мовчан. Його супроводжують працівники оргвідділу Львівської ОДА. Гостей зустрів голова Яворівської РДА Степан Новосядло, який розповів про соціально-економічний стан Яворівського району, поділився перспективами.

У плані візиту Дмитра Мовчана – відвідини суб’єктів спеціальної економічної зони «Яворів», зокрема, ТзОВ «Снєжка України», передає ЗІК.

Дмитра Мовчана як головного консультанта-інспектора Секретаріату Президента України у Львівській області представив колективу Львівської ОДА 17.05.2005 р. заступник керівника служби регіональної і кадрової політики Секретаріату Президента України Олександр Пантелішин. Він повідомив, що головними функціями «куратора» Львівщини буде, в першу чергу, консультативна, а також контрольна функції. Посадовець повинен буде сприяти якнайтіснішому оперативному зв’язку у питаннях розвитку Львівської області між управліннями облдержадміністрації та відповідними структурами Секретаріату Президента України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *