ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» не розрахувався із ДК «Газ України» за липень

|

Виконуючий обов’язки генерального директора ДК «Газ України» Микола Табак під час селекторної наради з керівниками підприємств з газопостачання та газифікації за участю представників обласних державних адміністрацій гостро розкритикував підприємства, що взагалі не розрахувалися з компанією за газ, спожитий в липні бюджетними організаціями. Серед таких зокрема виявився і «Львівгаз».

Поряд із „Львівгазом” гостро розкритикували і «Вінницягаз», «Чернігівгаз», «Коростишівгаз», «Сумигаз», «Криворіжгаз», «Лубнигаз», «Мелітопольгаз».

Підприємства з газопостачання та газифікації, які не забезпечили у липні розрахунків з ДК «Газ України» за газ, спожитий підприємствами промисловості, не одержать відповідних обсягів природного газу на серпень. Про це він наголосив під час наради у центральному офісі ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України».

На нараді було також звернуто увагу представників обласних державних адміністрацій, керівників підприємств з газопостачання та газифікації на незадовільний рівень розрахунків за спожитий у міжопалювальний період значної частини підприємств комунальної теплоенергетики.

Зокрема, 117 підприємств ТКЕ не виконують надані компанії гарантійні листи щодо погашення боргу за спожитий у 2006 р. природний газ, які підписані керівниками цих підприємств та погоджені місцевими органами влади.

Серед найбільш енергоємних підприємств ТКЕ – боржників – «Вінницькі теплові мережі» (борг за 2006 р. – 2,6 млн. грн.), ДКП «Луцьктепло» (3 млн.грн.), ВАТ «Дніпродзержинська ТЕЦ» (6,8 млн. грн.), ОКП «Донецьктеплокомуненерго» (43,4 млн. грн.), Запорізький концерн «Міські теплові мережі» (34,7 млн. грн.), КП «Броваритеплоенергомережа» (1,5 млн. грн.), КП «Сєвєродонецьктплокомуненерго» (3,2 млн.грн), КП «Червоноград ТКЕ» ( 3,2 млн. грн.), ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» (2 млн. грн.), КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» (4,4 млн. грн.), КП «Харківські теплові мережі» (116,9 млн. грн.), ВО «Хмельницькі теплові мережі» (6,9 млн. грн.), КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» 7,4 млн. грн.), ВАТ м.Чернігів «Облтеплокомуненерго» (12 млн. грн.). та інші.

Загальна сума боргу підприємств ТКЕ за спожитий протягом 2006 р. природний газ перевищує 600 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *