ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники 15 західноукраїнських міст зустрінуться у Брюховичах

|

Регіональна зустріч керівників 15 українських міст, які впроваджують новітні практики у складанні місцевого бюджету із застосуванням програмно-цільового методу бюджетування (ПЦМ) відбудеться у Брюховичах, поблизу Львова, 26 липня. Під час зустрічі учасники обговорять переваги ПЦМ, основними складовими якого є планування на перспективу, управління, орієнтоване на результат, прозорість бюджетного процесу та його підзвітність громадянам. Про це ЗІКу повідомили 17 липня в Ужгородському прес-клубі реформ.

У засіданні візьмуть участь представники Волинської (м.Ковель, м.Нововолинськ), Закарпатської (м.Берегове, м.Ужгород, м.Хуст), Івано-Франківської (м.Коломия, м Яремче), Львівської (м.Дрогобич), Рівненської (м.Дубно, м.Рівне, м.Острог), Тернопільської (м.Борщів, м.Бучач), Хмельницької (м.Нетішин) та Чернівецької (м.Чернівці) областей.

Ці міста є партнерами проекту USAID «Реформа місцевих бюджетів в Україні» (далі — РМБУ). В межах такої співпраці міста отримують навчальну, консультаційну та технічну допомогу на етапах складання, виконання та аналізу бюджету за ПЦМ з метою покращення рівня та якості послуг, що надаються містом його громадянам.

Подібні регіональні зустрічі відбуватимуться впродовж липня та вересня 2006 року в різних областях України з метою залучення представників усіх міст-партнерів РМБУ в процес співпраці та обміну досвідом щодо ефективного управління місцевими бюджетами із застосуванням ПЦМ.

У регіональних зустрічах візьмуть участь міські голови, заступники міських голів, начальники фінансових управлінь, секретарі міських рад та голови бюджетних комісій міських рад міст України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *