ОСТАННІ НОВИНИ

Бондаренко вимагає порушити кримінальну справу проти Садового

|

Громадський діяч, керівник секретаріату “Голос громади Києва” Володимир Бондаренко звернувся до керівників прокуратури та УМВС міста Львова з вимогою порушити кримінальну справу проти міського голови Львова Андрія Садового за незаконну реконструкцію площі Ринок.

„Розпорядженням № 396 від 27.04.2006. Львівського міського голови А. Садового продовжено з 27.04.2006. виконання робіт з ремонту та реконструкції інженерних мереж на пл. Ринок відповідно до розпорядження Львівського міського голови від 15.03.2006. № 234 “Про тимчасове перекриття пл. Ринок“ та визнано таким, що втратило чинність розпорядження Львівського міського голови від 19.04.2006р. № 365 „Про призупинення робіт на пл. Ринок”. На час видання розпорядження проектна документація не була погоджена, дозволи не було отримано. Крім того, розпорядження, видане у порушення ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ґрунтується на проектних пропозиціях та матеріалах громадських слухань, які не дають права на проведення робіт” – поміж іншим, наголошується у зверненні.

Володимир Бондаренко вважає, що у діях Львівського міського голови та інших посадовців Львівської міської ради та її виконавчого органу вбачається перевищення службових повноважень, зловживання службовим становищем, порушення норм Конституції та законів України.

У зв’язку з цим він вимагає порушити проти винуватців, у тому числі громадянина Садового Андрія Івановича кримінальну справу за ст.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки), ч.1 ст.365 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *