ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради завтра звернуться до Президента

|

Завтра о 12 годині депутати Львівської обласної ради проведуть позачергову сесію, на якій приймуть звернененя до глави держави Віктора Ющенка щодо політичної ситуації, яка склалась в Україні. Ініціативу голови облради щодо скликання підтримали усі політичні сили крім УНП.

За словами голови фракції УНП Олекси Гудими, проводити позачергову сесію немає потреби, оскільки Президент уже як міг так і відреагував: розмістили на сайті його заяву з цього приводу. „Мороз завжди був тимчасовим попутчиком. Такими є ще Єхануров та Кінах. Вони неожмінно прикладуться до тієї коаліції. То ми що, кожного разу будемо проводити позачергову сесію?”, – зазначив він. О. Гудима також закликав також дочекатись обрання прем ’ єра, а тоді вже скликати сесію.

Водночас представник „Нашої україни” Ярослав Пітко додав, що депутати не мають допустити юридичного оформлення антизаконних дій, а вже вимагати у президента призупинити їх.

Заступник голови облради Левко Захарчишин виступив також з ініціативою створити погоджувальну раду, яка б напрацювала спільний текст звернення депутатів облради до Президента. Усі, 21 член президії, окрім Олеся Гудими проголосували за проведення сесії та створення погоджувальної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *