ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців змусять фарбувати цілі фасади будинків

|

Львівський міськвиконком змушуватиме підприємців фарбувати фасади будників в центрі Львова. Про це йдеться у прийнятому сьогодні на засіданні Львівського міськвиконкому рішенні „Про впорядкування оздоблення фасадів у м. Львові”.

Рішенням передбачено при реконструкції нежитлових приміщень першого поверху двоповерхового будинку зобов`язувати замовника робити ремонт фасаду цілого будинку, в інших випадках реконструкція повинна здійснюватись не нижче рівня поверху реконструйованих замовником приміщень.

В десятиденний термін управління житлово-комунального господарства повинно розробити і подати на затвердження міському голові зразок угоди між замовником і районною адміністрацією про виконання робіт з оздоблення фасадів будинків.

Заплановано до 30 липня зафіксувати всі порушення, де колір фасаду не відповідає записаному в його паспорті, і вжити заходи щодо усунення порушень.

До 30 серпня цього року планується провести фотофіксацію всіх фасадів у історичній частині міста Львова, і управління охорони історичного середовища доручено розробити пропозиції щодо збереження фасадів.

Як повідомлялося, питання щодо фарбування фасадів підприємцями, які на перших поверхах будинків в центральній частині Львова відкривають заклади торгівлі чи надання послуг, розглядалась на засіданнях виконкому в грудні 2005 року.

Повідомляє Вголос з посиланням на Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *