ОСТАННІ НОВИНИ

Батенко зустрінеться з групою експертів з Відня

|

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко 7 липня зустрінеться з групою експертів з Відня (Австрія). До складу австрійської групи входять: голова делегації Лайнер Штепан, директор імперського замку Шьонбрунн Вольфганг Кіпер, архітектор, який відновив ренесансний замок «Амбрас» біля м.Інсбрук Герхард Гаусер, представник Торгово-промислової палати Австрії Пітер Снайдер, відповідальна за документацію Сюзанна Гауптман, – повідомила Західну інформаційну корпорацію головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Львівської ОДА Наталія Кирчів.

За словами Н.Кирчів, група австрійців зацікавлена у тому, щоб відновити замки «Золотої Підкови». Також вони хочуть взяти участь у створенні Генерального плану старої частини Львова.

Н.Кирчів розповіла, що делегація з Відня перебуває на Львівщині вже протягом кількох днів. Завтра австрійці будуть у Жовківському районі, де оглянуть тамтешні замки. «Водночас група з Відня має намір відновити виробниче життя біля замків, як це було колись. До прикладу, якщо давно біля замків функціонувала пивоварня, то вони хочуть це відновити», – казала Н.Кирчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *