ОСТАННІ НОВИНИ

Один із позивачів до Садового погрожує судом Одусі

|

Один із позивачів до міського голови Львова Андрія Садового, керівник секретаріату громадського об’єднання “Голос громади Києва” Володимир Бондаренко погрожує подати судовий позов на заступника мера Львова Миколу Одуху. Так, пан Бондаренко вимагає підтвердити або спростувати у дводенний термін закиди щодо “політичного замовлення” судових позовів.

У зверненні, яке поширив пан Бондаренко йдеться про те, що ” 14 червня 2006 року І заступник Львівського міського голови п. М. Одуха провів прес – конференцію, на якій припустився ряду висловлювань, які ображають мою честь та гідність. Мене як громадського діяча дуже дивує позиція пана Одухи, який дозволив собі, як офіційній особі, висловити безапеляційну думку щодо «політичного замовлення» вказаних дій та безглуздості мого адміністративного позову”.

“У зв’язку з цим вимагаю від пана Одухи або підтвердити свої слова, навівши докази політичного замовлення конкретно щодо мене, а саме: вказати до якої політичної сили я належу, вказати хто, де і коли давав доручення щодо подання мною адміністративного судового позову, або протягом двох діб спростувати свою заяву у такий же спосіб посередництвом тих же засобів масової інформації. Вказівки щодо підтвердження заяви я вимагаю надати з посиланням на конкретні документи, прізвища та дати. Крім того, вимагаю навести докази безглуздості судового позову, якщо вже пан Одуха вважає вправі давати оцінку судовим позовам та є або кваліфікованим юристом, або суддею.

У іншому разі протягом 10 днів я звернусь до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації у якому буду вимагати спростування брехливої інформації з боку І заступника міського голови Львова Миколи Одухи та стягнення з нього 1000 гривень за кожне слово вказаної заяви”, – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що п’ятеро відомих громадський діячів України подали позовні заяви до суду на дії міського голови Львова Андрія Садового, у яких вимагають негайного припинення робіт на площі Ринок до переведення їх у правове русло, про це повідомила прес-служба Громадського форуму Львова. Крім Володимира Бондаренка позов подали: Алла Тютюнник (Херсон), Євген Захаров (Харків), Лариса Заливна (Луганськ), Кость Присяжний (Львів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *