ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зустрічався з бургомістром Ляйпціга

|

Досвід Ляйпціга в будівництві виставкового комплексу, стадіону та летовища може бути використаний у Львові. Про це домовились міський голова Львова Андрій Садовий та бургомістр Ляйпціга Буркхарт Юнг під час вчорашньої зустрічі у Ляйпцігу, де міський голова Львова перебував з приватним візитом. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова також запросив бургомістра Ляйпціга на святкування 750-річчя Львова. Сторони домовились розглянути можливість налагодження тіснішої співпраці між Львовом і Ляйпцігом.

”Ляйпціг є містом-партнером Кракова, Краків є нашим містом-побратимом, відтак може скластись такий трикутник, який буде продукувати дуже цікаві проекти та ініціативи для Європи.” – повідомив Андрій Садовий. За словами міського голови Львова найбільш цікавим є досвід Ляйпціга у створенні потужного виставкового комплексу: ”З будівництвом цієї суперсучасної споруди Ляйпціг фактично став однією з виставкових столиць Європи. Я бачу великі перспективи Львова в цьому напрямку. Якщо буде правильно визначена стратегія, то знайдуться і місця для таких комплексів і інвестори.”

Андрій Садовий також повідомив, що формат приватного візиту до Ляйпціга за власні кошти він обрав задля економії бюджетних коштів: ”Ситуація у місті зараз не така, щоби використовувати гроші з бюджету для таких поїздок, але їздити потрібно. Про Львів мають знати в Європі, а ми повинні брати звідти все найновіше і найцікавіше”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *