ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти закидали Російське консульство презервативами

|

Студентське братство Львівщини і громадська кампанія «РозDUплись» сьогодні оголосили інформативну війну російським ЗМІ і символічно обстріляли Генеральне консульство Російської Федерації у Львові надутими презервативами.

Координатор акції Марко-Валерій Зброжек-Ланиця зазначив, що російські ЗМІ представляють Україну як «дику державу», тому вони вирішили оголосити інформаційну війну, а сьогодні пройшли перші бойові дії.

«Наступного разу презервативи матимуть інший зміст і інше наповнення. Російська влада вимагає від нас повернути Крим, то чи не варто їм нагадати про те, що слід повернути у склад метрополії Київської Русі її околиці – Москву, Новгород, Смоленськ. Якщо Росія хоче шантажувати нас газом, то нехай перекриває труби – коли вони лопнуть і претензії до неї висуватиме половина Європи», – зазначив Марко-Валерій.

Як повідомляє ЗІК, щодо масштабів акції, яку проводило 3 людей, організатори зазначили, що напередодні до них звернулися представники силових структур міста і попросили не проводити масштабних заходів.

«Ми не подавали заявки на проведення заходу оскільки поважаємо нашу владу, ми вирішили просто висвітлити думку громад України та Львова, що не заборонено законом», – Марко-Валерій Зброжек-Ланиця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *