ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич доводить, що економічні показники Бродівщини не найгірші на Львівщині

|

Голова Бродівської райдержадміністрації Олег Панькевич переконаний, що його звільнення викликане лише принциповою політичною позицією, а не соціально-економічними показниками району. Про це він сьогодні заявив під час прес-конференції.

Він, оперуючи цифрами, намагався довести, що Бродівщина згідно економічних показників не є найгіршою та переконаний, що ті негативи, які подані у висновках колегії Львівської ОДА від 17 травня про незадовільну організаційно-економічну роботу в Бродівському районі не настільки вагомі, щоб не помітити багато чого позитивного.

„Є ряд позитивів, які перекреслюють усі недоліки, озвучені під час колегії”, – сказав він.

Так, для прикладу, пан Панькевич навів декілька цифр: приріст поголів ’ я ВРХ на Бродівщині збільшився на 104,7 відсотка. Щодо надходжень до бюджету, то цього року він виконаний вже на 99 відсотків, тоді як минулого року лише на 64.

Крім того, на думку пана Панькевича, рішення про звільнення принято дуже швидко: „Якби пан Олійник витримав усі необхідні процедури, то звільнення голів РДА затягнулися б на трохи довше часу, а так вже все було наперед вирішено”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *