ОСТАННІ НОВИНИ

Члени Громадської колегії при ДПА незадовлені її роботою

|

На черговому засіданні Громадської колегії при ДПА у Львівській області, яке відбулося 19 квітня, обговорювалася ефективність роботи колегії, передає прес-центр ДПА у Львівській області. Члени Громадської колегії доволі скромно оцінили результати своєї восьмимісячної роботи. «Колегія була створена для того, щоб доносити до податкової проблеми підприємців та спільними зусиллями пробувати їх вирішувати, – зазначив заступник голови Громадської колегії Олександр Кільдіяров, — однак більш-менш помітних результатів нашої роботи наразі немає». Теодор Дяків додав, що за час роботи колегії вдалося вирішити лише одну проблему.

Голова Громадської колегії Олена Бей вважає, що низька ефективність роботи є наслідком невисокої активності членів колегії. «Не так багато проблемних питань виноситься на обговорення, тому й не дивно, що результати нашої роботи не вражають», — зазначила вона. Разом з тим, вважає Олена Бей, податкова теж не завжди прислухається до думки членів Громадської колегії. «Бізнес і податкова не можуть мати однакової думки, і це логічно. Тому нам варто разом подумати над тим, як покращити нашу співпрацю», – зазначила вона. «Важливим є те, що сьогодні ми можемо зібратися та подискутувати, відстоюючи інтереси бізнесу. Стосунки між податковою та підприємцями змінились на краще», — зауважила член Громадської колегії Інга Коренєва. Зрештою члени колегії дійшли висновку, що оцінювати свою роботу наразі ще рано і вирішили повернутися до розгляду цього питання пізніше.

Члени Громадської колегії також вирішили більш активно інформувати громадськість та ЗМІ про свою роботу. «У засобів масової інформації бракує інформації про діяльність Громадської колегії. Відтак навколо нашої роботи виникає інформаційний вакуум, який заповнюється не завжди правдивою інформацією. Окрім того, не так багато підприємців знають про наше існування», — зазначила Олена Бей і запропонувала створити комісію по роботі з громадськістю та ЗМІ. Склад комісії буде сформовано на наступному засіданні Громадської колегії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *