ОСТАННІ НОВИНИ

Дацько та Ривак вимагатимуть в суді скасувати рішення ТВК як “нікчемне”

|

Обрані депутатами обласної ради від Партії промисловців та підприємців України Роман Дацько та Іван Ривак звернуться до суду з позовами пр скасування постанови обласної ТВК від 18 квітня як “нікчемних з юридичної точки зору”. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив представник І.Ривака Михайло Зінько.

За його словами, згадана постанова прийнята уже після того, як були оприлюднені офіційні результати виборів, відтак Ривак та Дацько стали обраними депутатами, а не кандидатами в депутати, як це було зазначено у рішенні конференції обласного осередку ПППУ від 15 квітня.

Роман Дацько назвав незрозумілими підстави для такого рішення, оскільки до сьогодні не може збагнути, чому він, як кандидат від ПППУ мав набрати 18 тисяч голосів у Золочівському районі, який нібито за ним закріпили. Він вважає, що свою роботу виконав з надлишком, бо саме через профспілки організовувалися зустрічі по районах, у яких брали участь той же керівник ПППУ В.Макара, І.Ривак та Р.Дацько. Він також підкреслив, що ані він, ані Ривак не є членами ПППУ, а відтак не надто логічним виглядає й рішення партії щодо позапартійних. Крім того, як єдиний представник профспілок у новій раді, він не збирається віддавати свій мандат, бо представники Об ’єднання профспілок недвозначно натякнули йому, що це буде розцінено як зрада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *