ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщиною зацікавились сінгапурські інвестори

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник сьогодні зустрівся з директором компанії СDL “City Developments Limited” (Республіка Сінгапур) Квек Ленг Чжу, про це повідомила прес-секретар голови ОДА Іванка Попович.

«У Львівській області є декілька пріоритетних напрямків розвитку та інвестування, – зазначив під час розмови керівник області. – Одним із найважливіших є реконструкція та добудова міжнародного аеропорту «Львів», далі – створення промислових парків та будівництво комплексу для проведення «Євро-2012». Але, інвестиційний потенціал цих та інших об’єктів не використовується повністю через відсутність потужного капіталу».

Під час зустрічі Квек ЛЕНГ ЧЖУ зазначив, що це перший його візит на Україну та до Львова. «Я переконаний у тому, що потенціал вашого регіону є надзвичайно великий і вважаю його цікавим для сінгапурського бізнесу. Вважаю, що нам буде надзвичайно цікаво взяти участь у інвестиційних процесах на Львівщині».

Квек ЛЕНГ ЧЖУ повідомив голову ОДА Петра Олійника, що очолювана ним компанія візьме участь у Міжнародному економічному форумі та Інвестиційному ярмарку у жовтні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *