ОСТАННІ НОВИНИ

"Мерседес" покійного Сенчука нарешті продали

|

Нарешті закінчилась епопея з продажем Mercedes-Benz S 500L, який був куплений за часів голови Львівської ОДА та голови облради Степана Сенчука. Як повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Федака, Львівська обласна рада продала авто.

„Львівська облрада дала дозвіл на його продаж. Може місяць тому продала його за 220-230 тис грн., точно не пам’ятаю”, – сказав він.

Інший заступник голови облради Андрій Парубій підтвердив названу суму, за яку продали автомобіль.

„Це не є низька ціна, вона досить висока. Автомобіль вже дуже давній. Якщо не помиляюсь, він мав 7 чи 8 років”, – зазначив він.

Кому саме продали автомобіль не змогли сказати ні Андрій Парубій, а ні сам голова ради Михайло Сендак.

Михайло Сендак сказав, що продажем „Мерседесу” займалося управління комунального майна облради, зокрема його керівник Володимир Шегда, який зараз знаходиться у відпустці в Моршині.

„Він (В.Шегда) мав контакти з біржею. Я 1 жовтня 2003 року обіцяв, що цей „Мерседес” буде продано і за ці кошти буде придбано швидкі допомоги для гірських районів. І ці кошти поступили в бухгалтерію і я зараз буду робити все можливе, щоб закупити ці машини. Президія має право, я попробую зібрати президію, звернутися до депутатів, адже є рішення сесії. Що в несерійний період президія може приймати рішення з наступним затвердження. Я думаю, що Сендаку просто необхідно виконати обіцянку, яку я дав”, – сказав він.

„Не знаю, за скільки було продано автомобіль, бо Шегда мені не передзвонив. Знаю, що було не менше трьох експертних оцінок і біржа несе відповідальність за продаж, облрада вже не несе відповідальність. Я також не в курсі. Тільки біржа може мати ці дані. Мені самому б було інтересно познайомитися з цією людиною”, – додав пан Сендак у коментарі Прес-Тайму. Повідомляє сайт „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *