ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській обласній ДТРК нацрада оголосила попередження

|

Національна рада з телебачення і радіомовлення оголосила попередження 7 телерадіокомпаніям за порушення порядку мовлення (з порушенням закону «Про вибори народних депутатів»), під час виборів до Верховної Ради. Так, у зв’язку з порушенням закону «Про вибори народних депутатів», попередження отримали ТРК «Київ», «Купол» (Київ), «Жиса» (Сімферополь), державна ТРК (ДТРК) «Крим» (Сімферополь), Львівська обласна ДТРК (Львів) і ЗАТ медіа-центр «Нікопольський» (Нікополь, Дніпропетровська область).

Про це стало відомо на засіданні Нацради, на якому, зокрема, розбиралися питання, пов’язані з порушеннями ряду ТРК, повідомляють «Українські новини».

Крім того, на наступне засідання перенесені розгляд порушень порядку мовлення під час виборів Кіровоградської обласної ДТРК і ТОВ «Самара» (Павлоград, Дніпропетровська область).

Всього на засіданні розглядалися порушення порядку мовлення 12 ТРК.

За словами члена Нацради, основними видами порушень ТРК під час виборів до Верховної Ради були ненадання телеканалом Нацраді документації про розміщення політичної реклами на телеканалі і ненадання телеканалом ефіру для політичної реклами тому або іншому учасникові виборів, присутність в ефірі прихованої політичної агітації того чи іншого учасника виборів, перевищення ефірного часу політичної реклами.

Як повідомлялося, 26 березня відбулося голосування на виборах до Верховної Ради, Верховної Ради Криму, обласних, міських, районних, районних у містах, селищних, сільських рад, а також сільських, селищних і міських голів. Повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *