ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик сподівається виграти конкурс на посаду секретаря міськради

|

Поки ніхто про розподіл посад у міській раді переговорів не веде, повідомив секретар міськради Зеновій Сірик.«Жодних перемовин стосовно розподілу посад у Львівській міській раді не ведеться. Новообраний міський голова ще не вступив до виконання своїх повноважень, і ніхто без нього не може вести жодних перемовин. Він пропонує і голів комісій, і посадових осіб, і ніхто, крім нього, цим займатися не може. Переговори не йдуть і йти не можуть», – сказав він.

«Усі домовленості можливі насамперед з міським головою, друге – це має бути узгоджено на засіданні керівників депутатських фракцій і затверджено у сесійному залі. А робити заяви, що хтось стане головою тої чи іншої комісії – це зараз принаймні завчасно. Серйозні перемовини мають вестися з міським головою, а про них мені наразі невідомо. Міський голова поки що знаходиться поза межами Ратуші, а все що ведеться навколо, я б назвав звичайними плітками і інтригами», — зазначив З.Сірик.

Щодо інформації, ніби З.Сірик і надалі обійматиме посаду секретаря ради, він сказав: «Ну, цього ні я, і ніхто не приховував. Наскільки мені відомо, на одній з прес-конференцій Андрій Іванович сказав, що буде оголошено конкурс, я готовий зголоситися і брати в ньому участь. Це правда. Але поки що остаточних рішень ніхто не приймав, і щодо мене також».

На запитання, які стосунки у в.о. міського голови Львова і новообраним міським головою, З.Сірик відповів: «У нас нормальні стосунки, вони не є близькими, бо ми не є близькими друзями. Але ми знаємося, разом працювали депутатами у третій каденції. І в нас нормальні стосунки». За словами З.Сірика, ситуація у мерії зараз спокійна. «Міська рада займається зараз виключно робочими питаннями. Сесія закрита, комісії не працюють», – додав він у коментарі ЗІКу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *