ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко активізує пошуки Сала і Варцаби

|

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що правоохоронні органи активізували розшук колишніх керівників УМВС України в Закарпатській і Львівській областях Василя Варцаби і Олега Сала. Про це міністр заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.

«На цей момент, можливо, буде не зайвим сказати, що ми активізували пошукові роботи», – сказав Луценко.

Він додав, що, балотуючись у народні депутати України за списком Блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція», вказані особи не висували свої кандидатури в депутати яких-небудь місцевих рад, передає УНІАН.

Нагадаємо, колишній начальник Управління МВС України в Закарпатській області Варцаба, за даними Департаменту зв`язків з громадськістю МВС України, обвинувачується в цілому ряді службових злочинів. За інформацією, яку має МВС України, Варцаба переховується за межами України.

Екс-начальник УМВС у Львівській області, депутат облради Олег Сало оголошений у розшук 18 квітня 2005 року. Проти Сала Генеральною Прокуратурою України порушено дві кримінальні справи: за ст.157, п. 2 (перешкоджання здійсненню виборчого права) і за ст. 364, п. 3 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Повідомляє ForUm.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *