ОСТАННІ НОВИНИ

«Нафтогаз України» подарував Підгорецькій школі-інтернату 10 тис. грн.

|

Сьогодні у селі Підгірці Стрийського району відбулася уроча передача доброчинної допомоги учням Підгірцівської загальноосвітньої середньої спеціальної школи-інтернату для дітей зі зниженим зором. У подарунок діти отримали меблі, а школа – 10 тис. грн. на потреби, – повідомив представник прес-центру НАК «Нафтогаз України» у Львівській області Віктор Гальчинський.

За його словами, сьогодні колектив школи, зокрема, отримав: набір меблів з 50 ліжок, 20 шаф для одягу, 10 книжкових шаф, 20 обідніх столів, 100 табуретів, 70 учнівських столів та 140 стільців до них.

Замовником меблів є газопромислове управління «Львівгазвидобування» ДК «Укргазвидобування», підрядником – фабрика меблів «ВЕЕМ» у Львові.

Як розповів Західній інформаційній корпорації директор цього навчального закладу Ярослав Сенько, на сьогодні у школі навчається 218 учнів віком від 6,5 до 20 років. Більшість дітей (75%) – зі Стрийського району, решта (25%) – з інших районів Львівської області.

«До передачі нам меблів це питання було проблемою №1 у школі. Тільки минулого року ми почали потрохи вирішувати це питання: закупили 20 шаф і 80 тумбочок для одягу у спальний корпус. Це при мінімальній потребі 150 тумбочок.

В цілому, наша школа працює нормально, але потрібно кошти на поточні роботи: капітальний ремонт, на господарські потреби (миючі засоби, канц- та спорттовари, шкільне приладдя тощо). Тому на ці потреби ми попросили ще 10 тис. грн., які нам переказали на поточний рахунок», – сказав Я. Сенько. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *