ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівське летовище прибули миротворці з Лівану

|

Літаком Ту-154 з Лівану до Львова сьогодні прилетіли 85 українських військовослужбовців. На злітній смузі їх зустрів командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин, а от родичів на територію аеропорта не пустили.

Михайло Куцин нагородив прибулих військовослужбовців грамотами і медалями, після чого вони сіли в автобус, який має їх відвезти на Яворівський полігон. Там миротворці завтра пройдуть медичне обстеження і вже тоді зможуть зустрітися з родичами.

У Південному Лівані українські військовики розміновували поля, які були закладені упродовж 30 років. Відтак отримали величезний досвід, оскільки доводилося знешкоджувати різні види мін.

Прибуття миротворців відбувається відповідно до плану виведення військовослужбовців і техніки 3-го окремого інженерного батальйону Збройних сил України, що діяв у складі Тимчасових сил ООН у Лівані.

Наступний, останній рейс, яким на Батьківщину доставлять миротворців, запланований на 10 квітня. Очікується, що в Україну повернуться 104 миротворці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *