ОСТАННІ НОВИНИ

Томенку не вистачає серйозної дискусії

|

На загальнонаціональному рівні БЮТу не вдавалось провести серйозних дебатів концепціями, про це сьогодні під час прес-конференції заявив заступник керівника виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко. На його думку, перед виборами проводять „дрібне кілерство” під час дебатів із журналістами не того рівня.

„Не можна на зустрічі лідерів запрошувати таких „дрібних кілерів”, які за гроші задають запитання, бо це приниження, – сказав пан Томенко. – В усьому світі дебати ведуть найпопулярніші та найавторитетніші люди”.

Не забув згадати пан Томенко і про ведучого „Свободи слова” Савіка Шустера. „Тепер замість Кісельова нас Савік Шустер вчить, як вести дебати, хоча крім мене всі забули, що він є громадянином іншої країни, а згідно норм законодавства, він не має права втручатися у виборчу кампанію на Україні”, – сказав він.

„Хоча пан Шустер не агітує, але це вже є виборча дискусія і при бажанні можна було б пояснити пану Пінчуку, що він не має права проводити цю дискусію, яка серйозно впливає на виборичий процес”, – додав Микола Томенко.

Ситуацію у журналістиці пан Томенко назвав українським малоросіянством і додав, що занепокоїний таким явищем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *